Recept

Spaghetti all'amatriciana

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met een overheerlijk tomatensausje

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de chili in ringetjes. 

  2. 2

    bak de pancetta krokant in een pan zonder vetstof. Neem uit de pan en hou apart. 

  3. 3

    Stoof in dezelfde pan de ui, knoflook n chili glazig, eventueel in wat extra olijfolie. Doe er de tomaten en de pancetta bij. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes sudderen. 

  4. 4

    Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en de parmezaan. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti all'amatriciana
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de chili in ringetjes. 

  2. 2

    bak de pancetta krokant in een pan zonder vetstof. Neem uit de pan en hou apart. 

  3. 3

    Stoof in dezelfde pan de ui, knoflook n chili glazig, eventueel in wat extra olijfolie. Doe er de tomaten en de pancetta bij. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes sudderen. 

  4. 4

    Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en de parmezaan. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!