Spaghetti all'amatriciana
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti all'amatriciana

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met een overheerlijk tomatensausje

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de chili in ringetjes. 

  2. 2

    bak de pancetta krokant in een pan zonder vetstof. Neem uit de pan en hou apart. 

  3. 3

    Stoof in dezelfde pan de ui, knoflook n chili glazig, eventueel in wat extra olijfolie. Doe er de tomaten en de pancetta bij. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes sudderen. 

  4. 4

    Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en de parmezaan. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de chili in ringetjes. 

  2. 2

    bak de pancetta krokant in een pan zonder vetstof. Neem uit de pan en hou apart. 

  3. 3

    Stoof in dezelfde pan de ui, knoflook n chili glazig, eventueel in wat extra olijfolie. Doe er de tomaten en de pancetta bij. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes sudderen. 

  4. 4

    Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en de parmezaan. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.