Spaghetti met knoflook en olijfolie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met knoflook en olijfolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Italiaanse klassieker

bereiding
  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar in een grote pan met gezouten water.

  2. 2

    Pel de knoflookteentjes, snij ze in dunne plakjes. Spoel het basilicum en schud droog. Pluk de blaadjes van de stengels, hou er enkele apart voor de afwerking, hak de rest fijn. Spoel de chilipepertjes en snij ze in ringen. Meng de olijfolie met chilipeper, knoflook en basilicum, kruid met peper.

  3. 3

    Giet de spaghetti af en hussel hem door de olijfolie. Verdeel de pasta over warme diepe borden. Werk af met parmezaan en basilicumblaadjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar in een grote pan met gezouten water.

  2. 2

    Pel de knoflookteentjes, snij ze in dunne plakjes. Spoel het basilicum en schud droog. Pluk de blaadjes van de stengels, hou er enkele apart voor de afwerking, hak de rest fijn. Spoel de chilipepertjes en snij ze in ringen. Meng de olijfolie met chilipeper, knoflook en basilicum, kruid met peper.

  3. 3

    Giet de spaghetti af en hussel hem door de olijfolie. Verdeel de pasta over warme diepe borden. Werk af met parmezaan en basilicumblaadjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.