Pappardelle met gehaktballetjes in roomsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pappardelle met gehaktballetjes in roomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spaghetti met balletjes maar dan anders

bereiding
  1. 1

    Kook de pappardelle of andere pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Meng het gehakt met de eitjes, het broodkruim, het fijngesnipperde sjalotje, een geperst teentje knoflook en 1 el gehakte peterselie. Vorm er balletjes mee en bak ze in wat boter rondom goudbruin.

  3. 3

    Laat nog 2 minuten garen onder deksel. Blus met de gevogeltefond. Breng op smaak met peper en zout en een scheutje droge sherry.

  4. 4

    Voeg er de room bij en laat op een zacht vuurtje verder garen tot de balletjes vanbinnen gaar zijn.

  5. 5

    Serveer met de pappardelle en strooi er nog wat gehakte peterselie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pappardelle of andere pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Meng het gehakt met de eitjes, het broodkruim, het fijngesnipperde sjalotje, een geperst teentje knoflook en 1 el gehakte peterselie. Vorm er balletjes mee en bak ze in wat boter rondom goudbruin.

  3. 3

    Laat nog 2 minuten garen onder deksel. Blus met de gevogeltefond. Breng op smaak met peper en zout en een scheutje droge sherry.

  4. 4

    Voeg er de room bij en laat op een zacht vuurtje verder garen tot de balletjes vanbinnen gaar zijn.

  5. 5

    Serveer met de pappardelle en strooi er nog wat gehakte peterselie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.