Pasta met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met een gezonde toets

bereiding
  1. 1

    Verdeel de broccoli in roosjes en kook of stoom ze beetgaar. Laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Stoof 'm glazig in olijfolie. Blus met de wijn en de kippenbouillon. laat tot de helft inkoken. 

  3. 3

    Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Doe de room en de tomaten bij de saus. Laat goed verwarmen.

  5. 5

    Snipper de gerookte zalm. Scheur de mozzarella in stukjes. Doe ze met brood en broccoli bij de saus en kruid naar smaak met peper en zout. Serveer met de spaghetti en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verdeel de broccoli in roosjes en kook of stoom ze beetgaar. Laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Stoof 'm glazig in olijfolie. Blus met de wijn en de kippenbouillon. laat tot de helft inkoken. 

  3. 3

    Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Doe de room en de tomaten bij de saus. Laat goed verwarmen.

  5. 5

    Snipper de gerookte zalm. Scheur de mozzarella in stukjes. Doe ze met brood en broccoli bij de saus en kruid naar smaak met peper en zout. Serveer met de spaghetti en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.