Pappardelle met burrata, pancetta en gegrilde asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pappardelle met burrata, pancetta en gegrilde asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker: de pancetta kun je perfect vervangen door gerookte zalm. 

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges, snij dikke exemplaren doormidden. Blancheer de asperges 2 minuten in gezouten water. Haal de asperges eruit met een schuimspaan en laat ze uitlekken. Bewaar het kookvocht.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in het aspergevocht.

  3. 3

    Gril intussen de asperges in een grillpan. Giet de pasta af en meng 2 eetlepels olijfolie onder de pasta.

  4. 4

    Verdeel de pasta over de borden. Verdeel er de gegrilde asperges, burrata en pancetta over. Werk af met de hazelnoten en peterselie. Kruid met peper en zout en druppel er nog 2 eetlepels olijfolie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges, snij dikke exemplaren doormidden. Blancheer de asperges 2 minuten in gezouten water. Haal de asperges eruit met een schuimspaan en laat ze uitlekken. Bewaar het kookvocht.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in het aspergevocht.

  3. 3

    Gril intussen de asperges in een grillpan. Giet de pasta af en meng 2 eetlepels olijfolie onder de pasta.

  4. 4

    Verdeel de pasta over de borden. Verdeel er de gegrilde asperges, burrata en pancetta over. Werk af met de hazelnoten en peterselie. Kruid met peper en zout en druppel er nog 2 eetlepels olijfolie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.