Plattekaastaart met speculaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Plattekaastaart met speculaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk dessert

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter en verkruimel de speculaas erin. Stort in een met bakpapier beklede bakvorm en druk goed aan. Bak 10 minuten in de oven en laat afkoelen.

  2. 2

    Klop de slagroom samen met de suiker en de vanillesuiker stijf. Roer de roomkaas erdoor.

  3. 3

    Verwarm het citroensap. Week de gelatine in koud water en los op in het citroensap. Roer het sap door het kaasmengsel.

  4. 4

    Schep het kaasmengsel op de speculaasbodem. Laat minstens 1 nacht opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Mix wat speculaasjes fijn in een blender. Bestrooi de taart ermee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter en verkruimel de speculaas erin. Stort in een met bakpapier beklede bakvorm en druk goed aan. Bak 10 minuten in de oven en laat afkoelen.

  2. 2

    Klop de slagroom samen met de suiker en de vanillesuiker stijf. Roer de roomkaas erdoor.

  3. 3

    Verwarm het citroensap. Week de gelatine in koud water en los op in het citroensap. Roer het sap door het kaasmengsel.

  4. 4

    Schep het kaasmengsel op de speculaasbodem. Laat minstens 1 nacht opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Mix wat speculaasjes fijn in een blender. Bestrooi de taart ermee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.