Pastarol met champignons en pancetta
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de champignons schoon en snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. 
- 
                        2 Fruit de ui en de knoflook in 3 el olijfolie. Voeg er de champignons aan toe en bak ze gaar. Hou 4 el ricotta apart en roer de rest door het champignonmengsel. 
- 
                        3 Bestrooi het werkblad met wat maïsmeel. Leg de pastavellen open en beleg ze elk met 6 plakjes ham. Verdeel het champignonmengsel over het midden van elk vel en rol de vellen op. Prik de uiteinden vast. 
- 
                        4 Leg de rollen in een ingevette ovenschaal en verdeel er de resterende ricotta en de gemalen kaas over. Overgiet met 6 el olijfolie. Leg er de trostomaatjes bij, kruid met peper en zout en bak 20 minuten in de oven. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                                 
                 
                                 
                 
                 
                