Carpaccio van zeebaars en pompelmoes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van zeebaars en pompelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Viscarpaccio met een frisse toets

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaarsfilet met een scherp mes in dunne plakjes. Verdeel over 4 borden.

  2. 2

    Schil de pompelmoes dik (zodat ook het witte velletje eraf is) en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap dat eruitloopt op in een kom.

  3. 3

    Meng de olijfolie met het pompelmoessap en het limoensap. Besprenkel de viscarpaccio met de vinaigrette en laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.

  4. 4

    Haal net voor gebruik de bordjes uit de koelkast. Verdeel er de partjes pompelmoes en de appelkappertjes over.

  5. 5

    Werk af met grof zeezout, roze peperbolletjes, een takje kervel en versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaarsfilet met een scherp mes in dunne plakjes. Verdeel over 4 borden.

  2. 2

    Schil de pompelmoes dik (zodat ook het witte velletje eraf is) en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap dat eruitloopt op in een kom.

  3. 3

    Meng de olijfolie met het pompelmoessap en het limoensap. Besprenkel de viscarpaccio met de vinaigrette en laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.

  4. 4

    Haal net voor gebruik de bordjes uit de koelkast. Verdeel er de partjes pompelmoes en de appelkappertjes over.

  5. 5

    Werk af met grof zeezout, roze peperbolletjes, een takje kervel en versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!