Carpaccio van zeebaars en pompelmoes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van zeebaars en pompelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Viscarpaccio met een frisse toets

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaarsfilet met een scherp mes in dunne plakjes. Verdeel over 4 borden.

  2. 2

    Schil de pompelmoes dik (zodat ook het witte velletje eraf is) en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap dat eruitloopt op in een kom.

  3. 3

    Meng de olijfolie met het pompelmoessap en het limoensap. Besprenkel de viscarpaccio met de vinaigrette en laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.

  4. 4

    Haal net voor gebruik de bordjes uit de koelkast. Verdeel er de partjes pompelmoes en de appelkappertjes over.

  5. 5

    Werk af met grof zeezout, roze peperbolletjes, een takje kervel en versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de zeebaarsfilet met een scherp mes in dunne plakjes. Verdeel over 4 borden.

  2. 2

    Schil de pompelmoes dik (zodat ook het witte velletje eraf is) en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap dat eruitloopt op in een kom.

  3. 3

    Meng de olijfolie met het pompelmoessap en het limoensap. Besprenkel de viscarpaccio met de vinaigrette en laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.

  4. 4

    Haal net voor gebruik de bordjes uit de koelkast. Verdeel er de partjes pompelmoes en de appelkappertjes over.

  5. 5

    Werk af met grof zeezout, roze peperbolletjes, een takje kervel en versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.