Pompoen gevuld met gehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pompoen gevuld met gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal tijdens Halloween

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Snij een kapje van de pompoen en verwijder de pitten. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ondersteboven uitlekken. 

  2. 2

    Week het broodje in lauwwarm water. Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel en halveer de paprika's, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij in miniblokjes. 

  3. 3

    Rooster de pompoenpitten droog in een pan met anti-aanbaklaag. 

  4. 4

    Knijp het broodje uit en vermeng met het gehakt, de ui, knoflook, paprika, pompoenpitten, peterselie, feta, ei en paprikapoeder. Kruid met zout, peper en nootmuskaat. 

  5. 5

    Vul de pompoen met het mengsel. Zet er het kapje weer op en zet op een met bakpapier bekleed bakblik. Zet anderhalf uur in de oven. Serveer in parten. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Snij een kapje van de pompoen en verwijder de pitten. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ondersteboven uitlekken. 

  2. 2

    Week het broodje in lauwwarm water. Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel en halveer de paprika's, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij in miniblokjes. 

  3. 3

    Rooster de pompoenpitten droog in een pan met anti-aanbaklaag. 

  4. 4

    Knijp het broodje uit en vermeng met het gehakt, de ui, knoflook, paprika, pompoenpitten, peterselie, feta, ei en paprikapoeder. Kruid met zout, peper en nootmuskaat. 

  5. 5

    Vul de pompoen met het mengsel. Zet er het kapje weer op en zet op een met bakpapier bekleed bakblik. Zet anderhalf uur in de oven. Serveer in parten. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.