Recept

Lamsvlees met munt, amandel en boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zondags gerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de boontjes beetgaar in gezouten water. Spoel ze meteen onder koud water en laat uitlekken. 

  2. 2

    Overgiet de couscous met kokend water (volgens de aanwijzingen op de verpakking), dek af en laat 5 minuten zwellen. 

  3. 3

    Vermeng de boontjes met de geroosterde amandelschilfers en de munt. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Grill de lamskoteletjes of bak ze in de olijfolie (ongeveer 3 minuten aan elke kant). Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Roer de couscous los en werk af met peterselie. Serveer de koteletjes met de boontjes en de couscous. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsvlees met munt, amandel en boontjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!