Recept

Vispannetje met zeewolf, koolrabi, boontjes en amandelbroodkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalig vispannetje uit de oven volgens de methode van Sandra Bekkari.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Laat de boontjes ontdooien als je diepvriesboontjes gebruikt. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Schil de koolrabi’s en snij in blokjes van 2 cm. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de sjalot en knoflook 2 minuten op een zacht vuur.

  2. 2

    Voeg de koolrabi toe en laat op een zacht vuur 5 minuten stoven. Voeg de boontjes toe, blus met de witte wijn en de fond en voeg de tijm en de laurier toe. Laat op een zacht vuur afgedekt alles net beetgaar worden. Voeg de room toe en laat nog even inkoken. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  3. 3

    Meng 1 eetlepel arrowroot met 2 eetlepels water, los goed op en giet in de pan. Laat nog 1 minuut meekoken. Giet het geheel in een ovenschaal.

  4. 4

    Snij de vis in stukken van 5 cm en leg ze tussen de groentjes in de ovenschaal. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Hak de peterselie fijn, meng met het broodkruim, de amandelschilfers en de parmezaan en kruid met peper en zout. Bestrooi de vis en de groenten met het broodkruimmengsel en besprenkel met olijfolie. Gaar 20 tot 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispannetje met zeewolf, koolrabi, boontjes en amandelbroodkorst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!