Recept

Tempura van scampi's met knoflookmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Knapperig gebakken

bereiding
  1. 1

    Maak eerst gewone mayonaise. Pers de knoflook erbij en breng de mayonaise op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Pel de scampi’s maar laat het staartje eraan. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de frituurpan op 180°C.

  4. 4

    Maak het tempurabeslag zoals aangegeven op de verpakking, met ijskoud water. Roer niet te veel, er mogen nog klontertjes in zitten.

  5. 5

    Haal de scampi’s door het beslag en bak ze in de hete frituurolie goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tempura van scampi's met knoflookmayonaise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Maak eerst gewone mayonaise. Pers de knoflook erbij en breng de mayonaise op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Pel de scampi’s maar laat het staartje eraan. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de frituurpan op 180°C.

  4. 4

    Maak het tempurabeslag zoals aangegeven op de verpakking, met ijskoud water. Roer niet te veel, er mogen nog klontertjes in zitten.

  5. 5

    Haal de scampi’s door het beslag en bak ze in de hete frituurolie goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!