Gefrituurde asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gefrituurde asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel hapje

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en breek er het harde uiteinde af. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Giet af, laat schrikken in koud water en uitlekken. Dep ze droog.

  2. 2

    Klop de eieren los met peper en zout. Meng de helft van de panko met de tijm en rozemarijn.

  3. 3

    Wentel de asperges eerst door de bloem en dan door het ei. Wentel dan de helft door gewone panko, de andere helft door de kruidenpanko. Druk lichtjes aan.

  4. 4

    Frituur de asperges in kleine porties tegelijk in 3 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze met dipsausjes naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en breek er het harde uiteinde af. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Giet af, laat schrikken in koud water en uitlekken. Dep ze droog.

  2. 2

    Klop de eieren los met peper en zout. Meng de helft van de panko met de tijm en rozemarijn.

  3. 3

    Wentel de asperges eerst door de bloem en dan door het ei. Wentel dan de helft door gewone panko, de andere helft door de kruidenpanko. Druk lichtjes aan.

  4. 4

    Frituur de asperges in kleine porties tegelijk in 3 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze met dipsausjes naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.