Cappuccino van waterkers
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cappuccino van waterkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Subtiel soepje

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de ui. Maak de waterkers schoon en hak ‘m grof. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Stoof de ui glazig in boter. Overgiet met de bouillon. Voeg er de aardappelen aan toe en laat 20 minuten koken. Neem de pan van het vuur af.

  3. 3

    Roer de waterkers door de hete soep. Mix de soep fijn. Breng ze op smaak met het citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Klop de room half op met een snuifje zout. Roer er 1 el bieslookringetjes door.

  5. 5

    Verwarm de soep nog even, maar laat niet meer koken. Verdeel ze over kleine kopjes en werk af met de bieslookroom en wat extra bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de ui. Maak de waterkers schoon en hak ‘m grof. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Stoof de ui glazig in boter. Overgiet met de bouillon. Voeg er de aardappelen aan toe en laat 20 minuten koken. Neem de pan van het vuur af.

  3. 3

    Roer de waterkers door de hete soep. Mix de soep fijn. Breng ze op smaak met het citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Klop de room half op met een snuifje zout. Roer er 1 el bieslookringetjes door.

  5. 5

    Verwarm de soep nog even, maar laat niet meer koken. Verdeel ze over kleine kopjes en werk af met de bieslookroom en wat extra bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.