Croque asperge
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Croque asperge

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker in een origineel jasje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de mozzarella in plakjes. Verdeel de ham en de mozzarella over de helft van het brood. Bestrooi met parmezaan.

  2. 2

    Maak de asperges schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en uitlekken. Verdeel ze over de croques.

  3. 3

    Blancheer het basilicum en de spinazie heel kort in gezouten water, laat schrikken in ijswater en uitlekken. Mix ze samen wat olijfolie fijn. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk het overblijvende brood met basilicumolie en dek er de belegde boterhammen mee af. Bestrijk ze aan de buitenkant lichtjes met boter of olijfolie. Bak ze in de pan goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de mozzarella in plakjes. Verdeel de ham en de mozzarella over de helft van het brood. Bestrooi met parmezaan.

  2. 2

    Maak de asperges schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en uitlekken. Verdeel ze over de croques.

  3. 3

    Blancheer het basilicum en de spinazie heel kort in gezouten water, laat schrikken in ijswater en uitlekken. Mix ze samen wat olijfolie fijn. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk het overblijvende brood met basilicumolie en dek er de belegde boterhammen mee af. Bestrijk ze aan de buitenkant lichtjes met boter of olijfolie. Bak ze in de pan goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.