Recept

Wortelcouscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Couscous met groentjes

bereiding
  1. 1

    Breng het water aan de kook en doe er de couscous bij. Roer er met een vork nog een scheutje olijfolie door. Wacht 2 minuten tot de couscous het water begint op te nemen en roer er dan met een vork door. Wacht nog 5 minuten en roer dan opnieuw met een vork door de couscous om te vermijden dat er zich klontertjes vormen. Giet het overtollige water weg en laat de couscous 10 minuten afkoelen.

  2. 2

    Schraap ondertussen de wortelen. Je kunt ze met een fijne keukenrasp raspen of in stukken snijden en mixen met de keukenrobot.

  3. 3

    Meng de wortelstukjes en de versgehakte peterselie met de couscous.

  4. 4

    Meng het limoensap en de geraspte limoenschil met de roze peperbolletjes en roer ze door de couscous.

  5. 5

    Snij de forelfilets in stukjes en meng ze door de couscous.

  6. 6

    Leg keukenringen op de borden en lepel er de couscous in. Druk lichtjes aan zodat het mengsel stevig in de ringen blijft zitten. Haal de ringen voorzichtig weg. Werk af met een reepje forelfilet en wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wortelcouscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!