Recept

Spiesjes op de tafelbarbecue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Breng het zomers gevoel naar je huiskamer

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Was de aardappelen goed. Snij ze, zonder ze te schillen, in vieren. Kook ze beetgaar
    in gezouten water. Maak kleine worstjes van de chipolata (dezelfde lengte als de aardappelen). Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes. Meng ze met 8 eetlepels olijfolie en het uitgeperste teentje knoflook en doe dit in een kom. 

  2. 2

    Leg de aardappelen, worstjes en dekerstomaatjes in de gearomatiseerde olijfolie en hussel goed om. Prik alles op satéprikkers en strooi er wat grof zeezout en peper uit de molen over.

  3. Aan tafel

  4. 3

    Bak de spiesjes een 4-tal minuten langs beide kanten op de tafelgrill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesjes op de tafelbarbecue

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!