Oosterse kippensoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse kippensoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Begin je maaltijd eens Oosters

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilet in reepjes.

    Snipper de ui, snij de prei in ringetjes en de wortelen in plakjes.

  2. 2

    Spoel de sojascheuten onder koud water. Laat goed uitlekken. Breng de kippenbouillon aan de kook.

  3. 3

    Roerbak de ui, de prei en de wortelen 3 minuten in de hete olie. Schenk er de hete kippenbouillon bij. Breng aan de kook. Voeg de kipreepjes en de sojascheuten toe. Laat 3 minuten sudderen met deksel.

  4. 4

    Doe er de Chinese vermicelli bij en laat nog 1 minuut zacht koken. Breng op smaak met de sojasaus en eventueel peper en zout. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilet in reepjes.

    Snipper de ui, snij de prei in ringetjes en de wortelen in plakjes.

  2. 2

    Spoel de sojascheuten onder koud water. Laat goed uitlekken. Breng de kippenbouillon aan de kook.

  3. 3

    Roerbak de ui, de prei en de wortelen 3 minuten in de hete olie. Schenk er de hete kippenbouillon bij. Breng aan de kook. Voeg de kipreepjes en de sojascheuten toe. Laat 3 minuten sudderen met deksel.

  4. 4

    Doe er de Chinese vermicelli bij en laat nog 1 minuut zacht koken. Breng op smaak met de sojasaus en eventueel peper en zout. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.