Gamba's met munt en amandelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gamba's met munt en amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol smaak

bereiding
  1. 1

    Pel de gamba's, maar laat kop en staart eraan. Pel de knoflook. Spoel de muntblaadjes, hou enkele topjes apart om te garneren. Doe de rest in de blender, samen met de knoflook en de hele amandelen. Mix fijn.

  2. 2

    Rooster de amandelschilfers even in een pan zonder vetstof.

  3. 3

    Bak de gamba's in 3 el olie. Doe er de honing, het gemberpoeder, de muntpasta en het citroensap bij. Kruid met peper en zout en laat 8 minuten stoven.

  4. 4

    Verdeel het gerecht over de borden. Bestrooi met de amandelschilfers en werk af met een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de gamba's, maar laat kop en staart eraan. Pel de knoflook. Spoel de muntblaadjes, hou enkele topjes apart om te garneren. Doe de rest in de blender, samen met de knoflook en de hele amandelen. Mix fijn.

  2. 2

    Rooster de amandelschilfers even in een pan zonder vetstof.

  3. 3

    Bak de gamba's in 3 el olie. Doe er de honing, het gemberpoeder, de muntpasta en het citroensap bij. Kruid met peper en zout en laat 8 minuten stoven.

  4. 4

    Verdeel het gerecht over de borden. Bestrooi met de amandelschilfers en werk af met een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.