Ovenschotel van steenbolk en prei

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in.

  2. Spoel de prei, snij hem in ringen en leg ze in de ovenschaal. Schik er de vis bovenop. Kruid met peper en zout.

  3. Pel de uien en snij ze in ringen. Fruit ze goudgeel in boter. Strooi er het kerriepoeder bij en bak even mee. Roer er de room door en laat even inkoken. Verdeel de saus over de vis en bestrooi met kaas.

  4. Spoel en droog de tomaten. Snij er het kroontje uit. Snipper de knoflook en meng hem met de tomaten, kruid met peper en zout. Leg ze in een ovenschotel en sprenkel er royaal olijfolie over. Zet ze, samen met de visschotel, 35 minuten in de oven.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Minigratin van spruitjes, prei en kippengehakt

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gegratineerde kabeljauw

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Stoofpotje van kalkoen met bladerdeeg

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Lamsbout met gratin dauphinois

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Parelhoen met kastanjes