Recept

Pastasalade met bospaddenstoelen, pancetta en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slaatje met een extra

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar, giet af (bewaar wat van het kookvocht) en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon. Pel de knoflook, snij ‘m in plakjes en fruit die glazig in olijfolie. Voeg de paddenstoelen en tijm toe. Kruid met peper en zout. Roerbak 7 minuten. Overgiet met de room en haal van het vuur af. Meng met de pasta en voeg indien nodig wat kookvocht toe.

  3. 3

    Leg de pancetta tussen keukenpapier en droog 1 minuut in de microgolfoven.

  4. 4

    Werk de salade op het laatste moment af met spinazieblaadjes, pancettachips, parmezaanschilfers en wat citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met bospaddenstoelen, pancetta en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar, giet af (bewaar wat van het kookvocht) en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon. Pel de knoflook, snij ‘m in plakjes en fruit die glazig in olijfolie. Voeg de paddenstoelen en tijm toe. Kruid met peper en zout. Roerbak 7 minuten. Overgiet met de room en haal van het vuur af. Meng met de pasta en voeg indien nodig wat kookvocht toe.

  3. 3

    Leg de pancetta tussen keukenpapier en droog 1 minuut in de microgolfoven.

  4. 4

    Werk de salade op het laatste moment af met spinazieblaadjes, pancettachips, parmezaanschilfers en wat citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!