Penne met spinazie en scampi's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met spinazie en scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in een mum van tijd!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C. Kook de penne beetgaar. Verdeel de pancetta over een bakplaat en zet 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Spoel de spinazie en zwier droog. Maak de lente-ui schoon en snij in ringetjes. Borstel de paddenstoelen schoon.

  3. 3

    Pel de scampi’s. Bak ze in olijfolie en kruid met peper en zout. Neem ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Bak de paddenstoelen kort in de pan van de scampi’s. Doe er de lente-ui en de tijm bij en bak even mee. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng de pasta met de paddenstoelen, scampi’s, peterselie en rauwe spinazie. Kruid met peper en zout. Werk af met pancetta en parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C. Kook de penne beetgaar. Verdeel de pancetta over een bakplaat en zet 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Spoel de spinazie en zwier droog. Maak de lente-ui schoon en snij in ringetjes. Borstel de paddenstoelen schoon.

  3. 3

    Pel de scampi’s. Bak ze in olijfolie en kruid met peper en zout. Neem ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Bak de paddenstoelen kort in de pan van de scampi’s. Doe er de lente-ui en de tijm bij en bak even mee. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng de pasta met de paddenstoelen, scampi’s, peterselie en rauwe spinazie. Kruid met peper en zout. Werk af met pancetta en parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.