Pastasalade met bospaddenstoelen, pancetta en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met bospaddenstoelen, pancetta en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slaatje met een extra

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar, giet af (bewaar wat van het kookvocht) en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon. Pel de knoflook, snij ‘m in plakjes en fruit die glazig in olijfolie. Voeg de paddenstoelen en tijm toe. Kruid met peper en zout. Roerbak 7 minuten. Overgiet met de room en haal van het vuur af. Meng met de pasta en voeg indien nodig wat kookvocht toe.

  3. 3

    Leg de pancetta tussen keukenpapier en droog 1 minuut in de microgolfoven.

  4. 4

    Werk de salade op het laatste moment af met spinazieblaadjes, pancettachips, parmezaanschilfers en wat citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar, giet af (bewaar wat van het kookvocht) en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon. Pel de knoflook, snij ‘m in plakjes en fruit die glazig in olijfolie. Voeg de paddenstoelen en tijm toe. Kruid met peper en zout. Roerbak 7 minuten. Overgiet met de room en haal van het vuur af. Meng met de pasta en voeg indien nodig wat kookvocht toe.

  3. 3

    Leg de pancetta tussen keukenpapier en droog 1 minuut in de microgolfoven.

  4. 4

    Werk de salade op het laatste moment af met spinazieblaadjes, pancettachips, parmezaanschilfers en wat citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.