Cordon bleu van kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cordon bleu van kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Winters met kaas

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  2. 2

    Snij de kipfilets open. Kruid binnenin met cayennepeper en zout. Beleg één helft met ham en kaas, tomatenblokjes en wat tijm. Vouw toe en steek vast met een prikker. Kruid opnieuw met cayennepeper en zout.

  3. 3

    Klop het ei los. Haal de kipfilets eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door paneermeel. Druk goed aan.

  4. 4

    Verhit in een pan wat boter en een scheut olie. Bak de cordon bleus aan beide kanten goudbruin. Leg ze daarna op een bakplaat en schuif nog 15 minuten in de oven. Serveer met een partje citroen.

    Lekker met een salade en gebakken aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  2. 2

    Snij de kipfilets open. Kruid binnenin met cayennepeper en zout. Beleg één helft met ham en kaas, tomatenblokjes en wat tijm. Vouw toe en steek vast met een prikker. Kruid opnieuw met cayennepeper en zout.

  3. 3

    Klop het ei los. Haal de kipfilets eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door paneermeel. Druk goed aan.

  4. 4

    Verhit in een pan wat boter en een scheut olie. Bak de cordon bleus aan beide kanten goudbruin. Leg ze daarna op een bakplaat en schuif nog 15 minuten in de oven. Serveer met een partje citroen.

    Lekker met een salade en gebakken aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.