Cannelloni met zuiderse groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cannelloni met zuiderse groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zot van zuiders

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de paprika en courgette in miniblokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook, en fruit die glazig in olijfolie. Voeg de groenteblokjes toe en roerbak even.

  3. 3

    Doe het gehakt mee in de pan en bak het rul. Kruid met peper, zout en kerriepoeder. Zet even apart.

  4. 4

    Smelt voor de bechamelsaus de boter, roer er de bloem door en laat goed heet worden. Doe er de melk bij en breng al roerend aan de kook. Laat binden en een minuutje doorkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Roer enkele eetlepels bechamelsaus door het gehaktmengsel, zodat het romig wordt. Beboter een ovenschaal en schep er wat bechamelsaus in.

  6. 6

    Vul de pastabuisjes met de tomatensaus en schik ze in de schaal. Verdeel er de rest van de bechamel over en bestrooi met parmezaan. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de paprika en courgette in miniblokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook, en fruit die glazig in olijfolie. Voeg de groenteblokjes toe en roerbak even.

  3. 3

    Doe het gehakt mee in de pan en bak het rul. Kruid met peper, zout en kerriepoeder. Zet even apart.

  4. 4

    Smelt voor de bechamelsaus de boter, roer er de bloem door en laat goed heet worden. Doe er de melk bij en breng al roerend aan de kook. Laat binden en een minuutje doorkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Roer enkele eetlepels bechamelsaus door het gehaktmengsel, zodat het romig wordt. Beboter een ovenschaal en schep er wat bechamelsaus in.

  6. 6

    Vul de pastabuisjes met de tomatensaus en schik ze in de schaal. Verdeel er de rest van de bechamel over en bestrooi met parmezaan. Zet 30 à 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.