Zeebarbeel met Provençaalse groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeebarbeel met Provençaalse groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuiderse smaak

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Maak eerst aïoli. Pel en pers de knoflook. Meng hem met 100ml mayonaise en breng op smaak met peper. Zet koel weg.

  3. 3

    Maak de groenten schoon en snij ze in blokjes. Snipper de knofloot. Fruit samen met de groenten in 2 el olie. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Laat zachtjes stoven tot ze gaar zijn.

  4. 4

    Snij de citroen in 8 partjes. Leg de vissen, de tijm en de citroen op een met bakpapier beklede ovenschaal. Kruid met peper en zout en lepel er olie over. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de groenten bij de zeebarbelen en lepel er wat aïoli bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Maak eerst aïoli. Pel en pers de knoflook. Meng hem met 100ml mayonaise en breng op smaak met peper. Zet koel weg.

  3. 3

    Maak de groenten schoon en snij ze in blokjes. Snipper de knofloot. Fruit samen met de groenten in 2 el olie. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Laat zachtjes stoven tot ze gaar zijn.

  4. 4

    Snij de citroen in 8 partjes. Leg de vissen, de tijm en de citroen op een met bakpapier beklede ovenschaal. Kruid met peper en zout en lepel er olie over. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de groenten bij de zeebarbelen en lepel er wat aïoli bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.