• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met pompoen, geitenkaas en pistachepesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een sneetje meergranenbrood

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de pompoen in stukjes. Meng ze met de honing en de balsamico. Verdeel ze over een ingevette ovenplaat en zet 30 minuten in de oven. Spoel de sla.

  3. 3

    Hak voor de pistachepesto de nootjes grof. Doe ze in een vijzel, met de basilicumblaadjes (hou wat apart voor garnering) en een beetje olijfolie. Stamp fijn. Voeg, terwijl je blijft stampen, de parmezaan toe. Kruid met peper en zout. Voeg nu olijfolie toe tot je een dikke pasta hebt.

  4. 4

    Verdeel de sla, pompoen en geitenkaas over de borden. Werk af met de pistachepesto en blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de pompoen in stukjes. Meng ze met de honing en de balsamico. Verdeel ze over een ingevette ovenplaat en zet 30 minuten in de oven. Spoel de sla.

  3. 3

    Hak voor de pistachepesto de nootjes grof. Doe ze in een vijzel, met de basilicumblaadjes (hou wat apart voor garnering) en een beetje olijfolie. Stamp fijn. Voeg, terwijl je blijft stampen, de parmezaan toe. Kruid met peper en zout. Voeg nu olijfolie toe tot je een dikke pasta hebt.

  4. 4

    Verdeel de sla, pompoen en geitenkaas over de borden. Werk af met de pistachepesto en blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.