Salade van linzen, pompoen en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade van linzen, pompoen en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel slaatje

bereiding
  1. 1

    Roer een dressing van de teriyakisaus, de balsamicoazijn, de suiker, zout en peper. Voeg de sesamolie en olijfolie toe. Zet apart.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200° C. Kook de linzen zoals aangegeven op de verpakking. Laat ze uitlekken. Zet apart. Lepel de olijfolie over de staafjes pompoen en kruid met zout en peper. Verdeel de staafjes over een ovenplaat. Rooster 10 à 12 minuten in de oven.

  3. 3

    Zet de crottins de Chavignol in een ovenschotel. Verwarm 2 minuten in de oven. Meng in een kom de linzen, de pompoen en de rucola. Breng op smaak met de vinaigrette. Verdeel over de borden. Garneer met munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Roer een dressing van de teriyakisaus, de balsamicoazijn, de suiker, zout en peper. Voeg de sesamolie en olijfolie toe. Zet apart.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200° C. Kook de linzen zoals aangegeven op de verpakking. Laat ze uitlekken. Zet apart. Lepel de olijfolie over de staafjes pompoen en kruid met zout en peper. Verdeel de staafjes over een ovenplaat. Rooster 10 à 12 minuten in de oven.

  3. 3

    Zet de crottins de Chavignol in een ovenschotel. Verwarm 2 minuten in de oven. Meng in een kom de linzen, de pompoen en de rucola. Breng op smaak met de vinaigrette. Verdeel over de borden. Garneer met munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.