Recept

Pastaslaatje Niçoise met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker voorafje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de kerstomaatjes en olijven.

    Snij de ui in fijne ringen.

    Spoel enkele slablaadjes, dep droog en knip in beetklare stukken.

    Kook een ei hard.

  2. 2

    Kook de boontjes beetgaar en laat schrikken.

  3. 3

    Kook de pasta al dente in gezouten water.

  4. 4

    Bak de zalmfilet langs beide kanten krokant. Verdeel in beetklare porties.

  5. 5

    Verdeel de sla over 4 kommetjes.

  6. 6

    Maak een mengeling van
    de boontjes, olijven, kerstomaatjes,
    pasta en uiringen.

  7. 7

    Maak een vinaigrette van olie en azijn en sprenkel over de mengeling. Breng op smaak
    met peper en zout en meng goed.

  8. 8

    Verdeel de mengeling over de 4 kommetjes en werk af met kwartjes hardgekookt ei en stukjes zalm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastaslaatje Niçoise met zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!