Pastaslaatje Niçoise met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastaslaatje Niçoise met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker voorafje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de kerstomaatjes en olijven.

    Snij de ui in fijne ringen.

    Spoel enkele slablaadjes, dep droog en knip in beetklare stukken.

    Kook een ei hard.

  2. 2

    Kook de boontjes beetgaar en laat schrikken.

  3. 3

    Kook de pasta al dente in gezouten water.

  4. 4

    Bak de zalmfilet langs beide kanten krokant. Verdeel in beetklare porties.

  5. 5

    Verdeel de sla over 4 kommetjes.

  6. 6

    Maak een mengeling van
    de boontjes, olijven, kerstomaatjes,
    pasta en uiringen.

  7. 7

    Maak een vinaigrette van olie en azijn en sprenkel over de mengeling. Breng op smaak
    met peper en zout en meng goed.

  8. 8

    Verdeel de mengeling over de 4 kommetjes en werk af met kwartjes hardgekookt ei en stukjes zalm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de kerstomaatjes en olijven.

    Snij de ui in fijne ringen.

    Spoel enkele slablaadjes, dep droog en knip in beetklare stukken.

    Kook een ei hard.

  2. 2

    Kook de boontjes beetgaar en laat schrikken.

  3. 3

    Kook de pasta al dente in gezouten water.

  4. 4

    Bak de zalmfilet langs beide kanten krokant. Verdeel in beetklare porties.

  5. 5

    Verdeel de sla over 4 kommetjes.

  6. 6

    Maak een mengeling van
    de boontjes, olijven, kerstomaatjes,
    pasta en uiringen.

  7. 7

    Maak een vinaigrette van olie en azijn en sprenkel over de mengeling. Breng op smaak
    met peper en zout en meng goed.

  8. 8

    Verdeel de mengeling over de 4 kommetjes en werk af met kwartjes hardgekookt ei en stukjes zalm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.