Crostini met camembert, witloof en appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crostini met camembert, witloof en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Halveer de broodjes overlangs. Beleg beide helften met een plakje camembert. Bak de broodjes kort in de oven tot de camembert begint te smelten.

  2. 2

    Spoel de appel, snij hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snij het vruchtvlees in plakjes en in flinke stukken. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Maak het witloof schoon, snipper de blaadjes fijn.

  3. 3

    Vermeng de witloofreepjes met de appeltjes, de geroosterde pijnboompitten, de appelazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep er wat radijsjeskiemen of tuinkers door.

  4. 4

    Verdeel de salade over de warme crostini. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Halveer de broodjes overlangs. Beleg beide helften met een plakje camembert. Bak de broodjes kort in de oven tot de camembert begint te smelten.

  2. 2

    Spoel de appel, snij hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snij het vruchtvlees in plakjes en in flinke stukken. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Maak het witloof schoon, snipper de blaadjes fijn.

  3. 3

    Vermeng de witloofreepjes met de appeltjes, de geroosterde pijnboompitten, de appelazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep er wat radijsjeskiemen of tuinkers door.

  4. 4

    Verdeel de salade over de warme crostini. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.