Pasta-omelet met groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta-omelet met groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kleurrijk

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes. Spoel de maïs en laat goed uitlekken.

  4. 4

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in 2 el olijfolie. Doe er de groenten bij en stoof ze mee. Meng met de pasta en schep in een met boter ingevette springvorm.

  5. 5

    Roer de eieren los met de melk, room, kaas, peterselie, peper en zout. Giet bij de pasta en schep om. Zet 10 tot 15 minuten in de oven, tot de eieren gestold zijn.

  6. 6

    Ontvorm en snij in punten. Serveer met een salade erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Maak de paprika schoon en snij hem in blokjes. Spoel de maïs en laat goed uitlekken.

  4. 4

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in 2 el olijfolie. Doe er de groenten bij en stoof ze mee. Meng met de pasta en schep in een met boter ingevette springvorm.

  5. 5

    Roer de eieren los met de melk, room, kaas, peterselie, peper en zout. Giet bij de pasta en schep om. Zet 10 tot 15 minuten in de oven, tot de eieren gestold zijn.

  6. 6

    Ontvorm en snij in punten. Serveer met een salade erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.