Recept

Pasta met ham en groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overvloed aan groentjes

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges, courgette, paprika’s en pepertje. Schraap de worteltjes. Snij de groenten in blokjes of plakjes. Verwijder zorgvuldig alle zaadjes uit het pepertje en snipper het fijn.

  2. 2

    Roerbak de asperges en de worteltjes 3 minuten in 1 el olijfolie. Doe er de courgette, de paprika’s en het pepertje bij. Roerbak weer 3 minuten. Schenk er de groentebouillon bij. Laat 5 minuten zachtjes stoven.

  3. 3

    Snij de rauwe ham in fijne reepjes. Bak ze knapperig in een likje olijfolie. Laat ze opdrogen op keukenpapier.

  4. 4

    Roer de tomatenpuree door de groentesaus. Doe er de hamreepjes bij. Breng verder op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de groentesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met ham en groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!