Visspiesjes met saffraan en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Visspiesjes met saffraan en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige spiesjes op de barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de vis in blokjes. Spoel de paprika, verwijder de zaadlijst, snij in blokjes van dezelfde grootte als de vis. 

  2. 2

    Prik de vis en de paprika afwisselend op spiesjes. Leg ze in een schaal. 

  3. 3

    Meng de olie met saffraan, peper en zout. Lepel deze marinade over de visspiesjes. Laat ze afgedekt 1 uur marineren in de koelkast. 

  4. 4

    Gril de spiesjes rondom gaar en goudbruin in de grillpan of op de barbecue (ongeveer 3 minuten). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de vis in blokjes. Spoel de paprika, verwijder de zaadlijst, snij in blokjes van dezelfde grootte als de vis. 

  2. 2

    Prik de vis en de paprika afwisselend op spiesjes. Leg ze in een schaal. 

  3. 3

    Meng de olie met saffraan, peper en zout. Lepel deze marinade over de visspiesjes. Laat ze afgedekt 1 uur marineren in de koelkast. 

  4. 4

    Gril de spiesjes rondom gaar en goudbruin in de grillpan of op de barbecue (ongeveer 3 minuten). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.