Recept

Visspiesjes met saffraan en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige spiesjes op de barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de vis in blokjes. Spoel de paprika, verwijder de zaadlijst, snij in blokjes van dezelfde grootte als de vis. 

  2. 2

    Prik de vis en de paprika afwisselend op spiesjes. Leg ze in een schaal. 

  3. 3

    Meng de olie met saffraan, peper en zout. Lepel deze marinade over de visspiesjes. Laat ze afgedekt 1 uur marineren in de koelkast. 

  4. 4

    Gril de spiesjes rondom gaar en goudbruin in de grillpan of op de barbecue (ongeveer 3 minuten). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Visspiesjes met saffraan en paprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!