Toast met paprikatapenade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast met paprikatapenade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snelle zomerhap

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij 1 ciabattabrood in schuine sneetjes. Bestrijk ze met olijfolie en een gepeld en gehalveerd teentje knoflook. Gril het brood goudbruin.

  2. 2

    Doe 200 g gegrilde paprika’s (in stukjes) en een handvol basilicumblaadjes in de blender en mix.

  3. 3

    Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij 1 rolletje verse geitenkaas in plakjes. Verdeel de tapenade over de toastjes en beleg met plakjes geitenkaas en basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij 1 ciabattabrood in schuine sneetjes. Bestrijk ze met olijfolie en een gepeld en gehalveerd teentje knoflook. Gril het brood goudbruin.

  2. 2

    Doe 200 g gegrilde paprika’s (in stukjes) en een handvol basilicumblaadjes in de blender en mix.

  3. 3

    Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij 1 rolletje verse geitenkaas in plakjes. Verdeel de tapenade over de toastjes en beleg met plakjes geitenkaas en basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.