Pollak met ham in papillot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pollak met ham in papillot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Cadeautje op je bord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de visfilets en dep ze droog. Pluk de basilicumblaadjes.

  2. 2

    Leg telkens twee plakken ham licht overlappend naast elkaar. Dek as met basilicumblaadjes en bestrooi met paprikapoeder. Leg in het midden de visfilets en wikkel ze in de ham.

  3. 3

    Verdeel de vis over 4 grote vellen bakpapier of aluminiumfolie. Vouw de papilotten hermetisch dicht. Zet de pakketjes 20 minuten in de oven. Werk af met een blaadje basilicum en serveer naar smaak met geroosterd brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de visfilets en dep ze droog. Pluk de basilicumblaadjes.

  2. 2

    Leg telkens twee plakken ham licht overlappend naast elkaar. Dek as met basilicumblaadjes en bestrooi met paprikapoeder. Leg in het midden de visfilets en wikkel ze in de ham.

  3. 3

    Verdeel de vis over 4 grote vellen bakpapier of aluminiumfolie. Vouw de papilotten hermetisch dicht. Zet de pakketjes 20 minuten in de oven. Werk af met een blaadje basilicum en serveer naar smaak met geroosterd brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.