Patéschuitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Patéschuitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker aperitiefhapje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui. Pel de knoflook, verwijder de kern en snij fijn.

  2. 2

    Verwarm de boter, fruit hierin de ui, de knoflook en de laurierblaadjes gedurende 5 minuten. 

  3. 3

    Voeg de kippenlevertjes toe en bak ze een tweetal minuten op een hoger vuur. Voeg de cognac toe en flambeer. 

  4. 4

    Haal de pan van het vuur en verwijder de laurierblaadjes. 

  5. 5

    Voeg de room toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Mix het mengsel en verdeel het over de toastjes of bladerdeegvisjes, garneer met kervel, peterselie of dragon. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui. Pel de knoflook, verwijder de kern en snij fijn.

  2. 2

    Verwarm de boter, fruit hierin de ui, de knoflook en de laurierblaadjes gedurende 5 minuten. 

  3. 3

    Voeg de kippenlevertjes toe en bak ze een tweetal minuten op een hoger vuur. Voeg de cognac toe en flambeer. 

  4. 4

    Haal de pan van het vuur en verwijder de laurierblaadjes. 

  5. 5

    Voeg de room toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Mix het mengsel en verdeel het over de toastjes of bladerdeegvisjes, garneer met kervel, peterselie of dragon. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.