Rigatoni met kalfsragout
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rigatoni met kalfsragout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke pasta

bereiding
  1. 1

    Snij de kalfsmedaillons in blikjes. Wrijf de paddenstoelen droog schoon, snij ze in fijne plakjes. Spoel en schaaf de kool. Blancheer de koolreepjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Roerbak de gekruide vleesblokjes 3 minuten op een hevig vuur, in boter of olie. Doe er de champignons en de kool bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Giet er de bouillon en de room bij. Kruid met een vleugje paprikapoeder. laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.

  5. 5

    Giet de pasta af. Vermeng ze met de saus en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kalfsmedaillons in blikjes. Wrijf de paddenstoelen droog schoon, snij ze in fijne plakjes. Spoel en schaaf de kool. Blancheer de koolreepjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Roerbak de gekruide vleesblokjes 3 minuten op een hevig vuur, in boter of olie. Doe er de champignons en de kool bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Giet er de bouillon en de room bij. Kruid met een vleugje paprikapoeder. laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.

  5. 5

    Giet de pasta af. Vermeng ze met de saus en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.