Lenteslaatje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lenteslaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker fris slaatje, ideaal voor een lichte lunch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de rode ui in ringen.

    Spoel de spinazie en de veldsla.

    Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

    Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit.

  2. 2

    Vermeng de ui met de spinazie en de veldsla. 

  3. 3

    Roer 6 el olijfolie, 3 el balsamicoazijn, 1 el honing en 1 el zachte mosterd door elkaar. Kruid met peper en zout. Giet over de sla. 

  4. 4

    Werk af met de pompelmoes en de pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de rode ui in ringen.

    Spoel de spinazie en de veldsla.

    Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

    Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit.

  2. 2

    Vermeng de ui met de spinazie en de veldsla. 

  3. 3

    Roer 6 el olijfolie, 3 el balsamicoazijn, 1 el honing en 1 el zachte mosterd door elkaar. Kruid met peper en zout. Giet over de sla. 

  4. 4

    Werk af met de pompelmoes en de pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.