Zalmbeursjes gevuld met roomkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmbeursjes gevuld met roomkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smeuïge vispakketjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Meng de roomkaas met de mierikswortel en de bieslook. Zet het mengsel in de koelkast. 

  2. 2

    Leg de plakjes zalm open op het werkvlak. 

  3. 3

    Leg in het midden van het plakje zalm een lepeltje roomkaas. Maak beursjes door de uiteinden van de zalm samen te nemen en er een sprietje bieslook rond te binden.

  4. 4

    Garneer met sesamzaadjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Meng de roomkaas met de mierikswortel en de bieslook. Zet het mengsel in de koelkast. 

  2. 2

    Leg de plakjes zalm open op het werkvlak. 

  3. 3

    Leg in het midden van het plakje zalm een lepeltje roomkaas. Maak beursjes door de uiteinden van de zalm samen te nemen en er een sprietje bieslook rond te binden.

  4. 4

    Garneer met sesamzaadjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.