Recept

Salade met kip en tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zomers slaatje met verse tuinkruiden

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak een handvol kervel, een handvol peterselie en een handvol citroenmelisse fijn.

    Snij de kip in reepjes.

  2. 2

    Bak de kippenreepjes goudbruin in 4 el maïsolie. Kruid met peper uit de molen en zout. Voeg er de gehakte tuinkruiden aan toe en roerbak even. 

  3. 3

    Blus met de witte wijn en dragonazijn. Laat even goed doorwarmen. 

  4. 4

    Verdeel de rucola (of gemengde sla) over 4 bowls of borden. Schik er de kippenreepjes op. Bedruip met de kruidensaus. 

  5. 5

    Werk af met de gehakte kervel en bieslook. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met kip en tuinkruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!