Salade met kip en tuinkruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met kip en tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zomers slaatje met verse tuinkruiden

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak een handvol kervel, een handvol peterselie en een handvol citroenmelisse fijn.

    Snij de kip in reepjes.

  2. 2

    Bak de kippenreepjes goudbruin in 4 el maïsolie. Kruid met peper uit de molen en zout. Voeg er de gehakte tuinkruiden aan toe en roerbak even. 

  3. 3

    Blus met de witte wijn en dragonazijn. Laat even goed doorwarmen. 

  4. 4

    Verdeel de rucola (of gemengde sla) over 4 bowls of borden. Schik er de kippenreepjes op. Bedruip met de kruidensaus. 

  5. 5

    Werk af met de gehakte kervel en bieslook. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak een handvol kervel, een handvol peterselie en een handvol citroenmelisse fijn.

    Snij de kip in reepjes.

  2. 2

    Bak de kippenreepjes goudbruin in 4 el maïsolie. Kruid met peper uit de molen en zout. Voeg er de gehakte tuinkruiden aan toe en roerbak even. 

  3. 3

    Blus met de witte wijn en dragonazijn. Laat even goed doorwarmen. 

  4. 4

    Verdeel de rucola (of gemengde sla) over 4 bowls of borden. Schik er de kippenreepjes op. Bedruip met de kruidensaus. 

  5. 5

    Werk af met de gehakte kervel en bieslook. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.