Recept

Pikantje van avocado en stokvis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk pittig hapje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en hak de knoflook en het lente-uitje. Snipper de chilipeper.

    Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees in een kom. Plet het, samen met het limoensap, het lente-uitje, de knoflook en de chilipeper.

  2. 2

    Stoom de vis 10 minuten. Plet hem met een vork en laat afkoeken.

  3. 3

    Meng er de vis en de olijfolie krachtig door met een klopper. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over 2 kommetjes. Laat goed koud worden in de koelkast.
     

  4. 4

    Garneer het pikantje met verse koriander net voor u het op tafel zet. Geef er een sneetje geroosterd brood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pikantje van avocado en stokvis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en hak de knoflook en het lente-uitje. Snipper de chilipeper.

    Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees in een kom. Plet het, samen met het limoensap, het lente-uitje, de knoflook en de chilipeper.

  2. 2

    Stoom de vis 10 minuten. Plet hem met een vork en laat afkoeken.

  3. 3

    Meng er de vis en de olijfolie krachtig door met een klopper. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over 2 kommetjes. Laat goed koud worden in de koelkast.
     

  4. 4

    Garneer het pikantje met verse koriander net voor u het op tafel zet. Geef er een sneetje geroosterd brood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!