Pikantje van avocado en stokvis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pikantje van avocado en stokvis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk pittig hapje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en hak de knoflook en het lente-uitje. Snipper de chilipeper.

    Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees in een kom. Plet het, samen met het limoensap, het lente-uitje, de knoflook en de chilipeper.

  2. 2

    Stoom de vis 10 minuten. Plet hem met een vork en laat afkoeken.

  3. 3

    Meng er de vis en de olijfolie krachtig door met een klopper. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over 2 kommetjes. Laat goed koud worden in de koelkast.
     

  4. 4

    Garneer het pikantje met verse koriander net voor u het op tafel zet. Geef er een sneetje geroosterd brood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en hak de knoflook en het lente-uitje. Snipper de chilipeper.

    Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees in een kom. Plet het, samen met het limoensap, het lente-uitje, de knoflook en de chilipeper.

  2. 2

    Stoom de vis 10 minuten. Plet hem met een vork en laat afkoeken.

  3. 3

    Meng er de vis en de olijfolie krachtig door met een klopper. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over 2 kommetjes. Laat goed koud worden in de koelkast.
     

  4. 4

    Garneer het pikantje met verse koriander net voor u het op tafel zet. Geef er een sneetje geroosterd brood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.