Quiche met artisjok, roquefort en comté
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met artisjok, roquefort en comté

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

UIt Frankrijk

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en leg het in een quichevorm. Prik er met een vork gaatjes in.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, meng er de kaas door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de artisjokken over de taartbodem. Overgiet met het eimengsel.

  4. 4

    Bak de quiche 30 minuten in de oven, tot de vulling mooi gestold is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en leg het in een quichevorm. Prik er met een vork gaatjes in.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, meng er de kaas door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de artisjokken over de taartbodem. Overgiet met het eimengsel.

  4. 4

    Bak de quiche 30 minuten in de oven, tot de vulling mooi gestold is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.