Recept

Quiche met artisjok, roquefort en comté

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

UIt Frankrijk

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en leg het in een quichevorm. Prik er met een vork gaatjes in.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, meng er de kaas door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de artisjokken over de taartbodem. Overgiet met het eimengsel.

  4. 4

    Bak de quiche 30 minuten in de oven, tot de vulling mooi gestold is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche met artisjok, roquefort en comté
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en leg het in een quichevorm. Prik er met een vork gaatjes in.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, meng er de kaas door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de artisjokken over de taartbodem. Overgiet met het eimengsel.

  4. 4

    Bak de quiche 30 minuten in de oven, tot de vulling mooi gestold is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!