Recept

Courgette met vulling van lamsragout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het zuiden op je bord

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Spoel de courgettes en snij ze in stukken van 5 cm. Hol ze uit.

  3. 3

    Spoel de courgettes en snij ze in stukken van 5 cm. Hol ze uit.

  4. 4

    Bak het gehakt rul in wat olie. Voeg de ui, knoflook en worteltjes toe en roerbak 4 minuten mee. Blus de pan met de wijn en laat inkoken.

  5. 5

    Doe de tomaten en de rozemarijn bij het vlees. Breng op smaak met peper en zout. Laat 20 à 25 minuten sudderen.

  6. 6

    Vul de courgettes met het gehakt en schik ze in een ingevette ovenschaal. Ze 15 à 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Courgette met vulling van lamsragout
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Spoel de courgettes en snij ze in stukken van 5 cm. Hol ze uit.

  3. 3

    Spoel de courgettes en snij ze in stukken van 5 cm. Hol ze uit.

  4. 4

    Bak het gehakt rul in wat olie. Voeg de ui, knoflook en worteltjes toe en roerbak 4 minuten mee. Blus de pan met de wijn en laat inkoken.

  5. 5

    Doe de tomaten en de rozemarijn bij het vlees. Breng op smaak met peper en zout. Laat 20 à 25 minuten sudderen.

  6. 6

    Vul de courgettes met het gehakt en schik ze in een ingevette ovenschaal. Ze 15 à 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!