Tabouleh

  • 20 min
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
  • Noord-Afrikaans
  • Bijgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Doe de couscous in een kom en giet er net zoveel heet water over tot er 1 cm boven de korrels staat. Laat weken tot alle vocht opgenomen is en roer los met een vork.

  2. Spoel de komkommer, halveer hem in de lengte, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Meng met de lente-ui, de munt en de peterselie.

  3. Roer de groenten en de kruiden door de couscous. Breng op smaak met olijfolie en citroensap en kruid met peper en zout.

  4. Serveer de tabouleh in een grote kom. Leg er blaadjes little gem-sla bij zodat je die kunt vullen met de tabouleh.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Tabouleh met scampi's en amandelpesto

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Scampispiesjes met tabouleh

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kipspiesjes met tabouleh

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Winterse tabouleh van kip met honing-balsamicoglazuur

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Runderspiesjes met groene tabouleh