Pavlova met aardbeien
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pavlova met aardbeien

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooie schuimtaart

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150 °C. Klop de eiwitten met het citroensap en het zout op. Voeg poeder- en kristalsuiker toe en klop stijf.

  2. 2

    Stort de eiwitsneeuw in een met bakpapier beklede bakvorm en schuif 1 uur in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Laat afkoelen op een rooster. Klop 2 kl suiker stijf met de room en zure room. Schep in een spuitzak en werk de pavlova af met toefjes slagroom.

  4. 4

    Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer.

  5. 5

    Versier de pavlova met aardbeien en een scheutje honing. Bestrooi met poedersuiker en munt en serveer

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150 °C. Klop de eiwitten met het citroensap en het zout op. Voeg poeder- en kristalsuiker toe en klop stijf.

  2. 2

    Stort de eiwitsneeuw in een met bakpapier beklede bakvorm en schuif 1 uur in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Laat afkoelen op een rooster. Klop 2 kl suiker stijf met de room en zure room. Schep in een spuitzak en werk de pavlova af met toefjes slagroom.

  4. 4

    Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer.

  5. 5

    Versier de pavlova met aardbeien en een scheutje honing. Bestrooi met poedersuiker en munt en serveer

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.