Pavlova met rood fruit
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pavlova met rood fruit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smeuïg fruitdessert

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verbrokkel de schuimpjes en verdeel 'm over vier glazen. 

  2. 2

    Klop de mascarpone met de slagroom en de suiker tot een dik en glad mengsel (met de mixer). 

  3. 3

    Lepel telkens twee lepels van de kaascrème op de verbrokkelde schuimpjes. Laat een uurtje koelen in de koelkast. 

  4. 4

    Werk af met flink wat rood fruit en frambozencoulis. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verbrokkel de schuimpjes en verdeel 'm over vier glazen. 

  2. 2

    Klop de mascarpone met de slagroom en de suiker tot een dik en glad mengsel (met de mixer). 

  3. 3

    Lepel telkens twee lepels van de kaascrème op de verbrokkelde schuimpjes. Laat een uurtje koelen in de koelkast. 

  4. 4

    Werk af met flink wat rood fruit en frambozencoulis. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.