Forel met kruidenboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Forel met kruidenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met sla of boontjes

bereiding
  1. 1

    Hak de kruiden fijn. Snipper de knoflookteentjes fijn. Meng alles met de zachte boter. Leg de kruidenboter op plasticfolie en vorm tot een rolletje. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in kwartjes. Kook ze beetgaar en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Snij de citroen in kwartjes en verwijder de pitten.

  4. 4

    Spoel de forellen en dep ze droog met keukenpapier. Strooi er bloem over en bak ze in de pan aan beide kanten bruin. Kruid met peper en zout. Bak in een andere pan de aardappelen krokant.

  5. 5

    Serveer de gebakken forellen met de aardappeltjes en de kruidenboter. Lekker met sla of boontjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de kruiden fijn. Snipper de knoflookteentjes fijn. Meng alles met de zachte boter. Leg de kruidenboter op plasticfolie en vorm tot een rolletje. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in kwartjes. Kook ze beetgaar en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Snij de citroen in kwartjes en verwijder de pitten.

  4. 4

    Spoel de forellen en dep ze droog met keukenpapier. Strooi er bloem over en bak ze in de pan aan beide kanten bruin. Kruid met peper en zout. Bak in een andere pan de aardappelen krokant.

  5. 5

    Serveer de gebakken forellen met de aardappeltjes en de kruidenboter. Lekker met sla of boontjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.