Kalkoenlapjes met salie en ratatouille
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenlapjes met salie en ratatouille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuiders & gezond

bereiding
  1. 1

    Spoel de selder, schil de wortelen. Snij ze beide in kleine blokjes. Stoof kort aan in 2 el olijfolie. Voeg de paprika en de tomatenpuree toe, roer om en blus met wijn. Kruid met peper en zout en laat afgedekt 8 minuten stoven.

  2. 2

    Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 el olijfolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven.

  3. 3

    Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de selder, schil de wortelen. Snij ze beide in kleine blokjes. Stoof kort aan in 2 el olijfolie. Voeg de paprika en de tomatenpuree toe, roer om en blus met wijn. Kruid met peper en zout en laat afgedekt 8 minuten stoven.

  2. 2

    Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 el olijfolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven.

  3. 3

    Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.