Ovenaardappeltjes met dipsausje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenaardappeltjes met dipsausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

En met geroosterde jonge worteltjes.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon en snij ze in partjes. Hussel door elkaar met rozemarijn, peper, zeezout, olijfolie en de ongepelde teentje knoflook en doe ze in een ovenschaal. Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Voeg na 20 minuutjes de in partjes gesneden citroen toe en schuif nog 10 minuten in de oven. knijp de citroen uit over de aardappeltjes en bestrooi met korianderpoeder.

  3. 3

    Schraap de wortelen (laat er een stukje loof aan) en gril ze goudbruin op de barbecue.

  4. 4

    Meng de yoghurt met de mayonaisse en breng op smaak met het gesnipperde chilipepertje, kerriepoeder, geraspte gember, peper en zout.

  5. 5

    Serveer de ovenaardappeltjes en jonge wortelen met het dipsausje

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon en snij ze in partjes. Hussel door elkaar met rozemarijn, peper, zeezout, olijfolie en de ongepelde teentje knoflook en doe ze in een ovenschaal. Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Voeg na 20 minuutjes de in partjes gesneden citroen toe en schuif nog 10 minuten in de oven. knijp de citroen uit over de aardappeltjes en bestrooi met korianderpoeder.

  3. 3

    Schraap de wortelen (laat er een stukje loof aan) en gril ze goudbruin op de barbecue.

  4. 4

    Meng de yoghurt met de mayonaisse en breng op smaak met het gesnipperde chilipepertje, kerriepoeder, geraspte gember, peper en zout.

  5. 5

    Serveer de ovenaardappeltjes en jonge wortelen met het dipsausje

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.