Recept

Kalkoenspiesjes met geroosterde zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze kalkoenspiesjes met een fris dipsausje zijn heerlijk simpel.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Hak de bieslook grof en meng met de citroenrasp, het gerookte paprikapoeder en de zure room. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast tot het serveren.

  2. 2

    Snij de zoete aardappel in maantjes en meng met 3 eetlepels olijfolie, peper en zout. Leg ze op een bakplaat en zet ze 30 à 40 minuten in de oven of tot ze zacht en goudbruin zijn.

  3. 3

    Snij de kalkoenfilet in reepjes of blokjes en prik op spiesjes. Kruid met kippenkruiden en peper. Bak de kalkoenspiesjes rondom goudbruin en gaar in een scheut olijfolie.

  4. 4

    Serveer de kalkoenspiesjes met de dipsaus en de zoete aardappelmaantjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenspiesjes met geroosterde zoete aardappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!